Dnes je 14. prosince, sobota, svátek má: Lýdie
Záhorácký gulášKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept záhorácký guláš potřebujeme tyto suroviny: • 400 g vepřové plece • 50 g sádla • 3 cibule • 2 lžičky mleté sladké papriky • lžíce sušených hub • sůl • voda nebo vývar • 400 g bílého hlávkového zelí • cukr • hladká mouka • 2 dcl smetany Recept záhorácký guláš připravíme takto: Na sádle zpěníme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na větší kousky a osmažíme. Vmícháme papriku, osmahneme, přidáme rozsekané, předem namočené houby, osolíme, podlijeme vývarem a dusíme téměř doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a rozmícháme. Zelí nakrájíme na čtverečky, se špetkou cukru vmícháme do guláše, vše dodusíme doměkka a zjemníme smetanou.
záhorácký guláš, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!