KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. dubna, neděle, svátek má: Evženie


Zadělávaný zajíc s černou omáčkou

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zadělávaný zajíc s černou omáčkou potřebujeme tyto suroviny:

   • zaječí zvěřina
   • krev ze zajíce
   • slanina
   • cibule
   • mrkev
   • petržel
   • sůl
   • bobkový list
   • celý pepř
   • nové koření
   • 0,7 l červeného vína
   • sádlo
   • cukr
   • bujón
   • hladká mouka
   • ocet
Recept zadělávaný zajíc s černou omáčkou připravíme takto:
Z umyté zvěřiny vymačkáme vodu, rozsekáme na kousky a posolíme. Do pekáče nakrájíme slaninu, cibuli, mrkev a petržel, přidáme koření a podusíme. Pak zalijeme asi 0,7 l červeného vína a přikryté zvolna vaříme. Na pánvi rozpustíme trochu sádla, přidáme vrchovatou lžíci cukru a necháme mírně zkaramelizovat (do světle žluta), přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme. V bujónu rozmícháme pár lžic mouky a spolu s osmaženou cibulí nalijeme na zvěřinu a povaříme. Zvěřinu vyjmeme ze šťávy. Zaječí krev smícháme s trochou octa, aby se nesrážela. Do omáčky, která by neměla být moc hustá, lijeme za stálého míchání připravenou krev, převaříme a přes cedník přecedíme na zvěřinu.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Zadělávaný zajíc s černou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bramborové noky s omáčkou ze sýra   Brambory s houbovou omáčkou   Brambory s ředkvičkovou omáčkou   Candát s cibulovou omáčkou   Candát s jemnou petrželkovou omáčkou   Celer s houbovou omáčkou   Dušená ryba se smetanovou omáčkou a hřiby   Dušené kuře s bílou omáčkou   Fazolky se smetanovou omáčkou   Fettucine s houbami a rajčatovou omáčkou   Fettucine s oříškovou omáčkou   Gnocchi s tvarohovou omáčkou   Grilovaný kapr s jablečnou omáčkou   Halušky s rajčatovou omáčkou   Houbové palačinky se sýrovou omáčkou   Hovězí maso s křenovou omáčkou   Hovězí maso s pažitkovou omáčkou   Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou   Hovězí pečeně s kyselou omáčkou   Hovězí plátky s pikantní omáčkou   Hovězí s estragonovou omáčkou   Hovězí s křenovou omáčkou   Chřest s holandskou omáčkou   Chřest se smetanovou omáčkou   Jehněčí rolka s provensálskou omáčkou   Kachní prsa s pomerančovou omáčkou   Kapr s paprikovou omáčkou   Kapustové lívance s ředkvičkovou omáčkou   Kotlety s hamburskou omáčkou   Krab se žampiónovou omáčkou   Kuřecí játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou   Kuřecí maso se smetanovou omáčkou   Kuřecí prsa se sýrovou omáčkou   Kuřecí prsíčka s višňovou omáčkou   Květák se sýrovou omáčkou   Lín s koprovou omáčkou   Lín s petrželovou omáčkou   Lín se slaninovou omáčkou   Losos s bazalkovou omáčkou   Losos s křenovou omáčkou   Losos s ostružinovou omáčkou   Makarony s ořechovou omáčkou   Masové knedlíčky s omáčkou   Mořský okoun s koprovou omáčkou   Mřenky se sýrovou omáčkou   Myslivecké špagety s ovocnou omáčkou   Noky s omáčkou čtyř sýrů a s rukolou   Nudličky z kuřecího masa s pikantní omáčkou.   Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou   Pečená kachna s višňovou omáčkou  


zadělávaný zajíc s černou omáčkou, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2018 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!