KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. února, sobota, svátek má: Liliana


Vinná klobása

Kategorie: hlavní jídla, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vinná klobása potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g telecí plece
   • 800 g vepřové plece
   • sůl
   • mletý pepř
   • citrónová kůra
   • 1 dcl smetany
   • 5 cl bílého vína
   • tenká střeva
Recept vinná klobása připravíme takto:
Maso jemně umeleme (nejlépe dvakrát), přidáme pepř, sůl, strouhanou citrónovou kůru a za postupného přidávání smetany dobře promícháme. Nakonec vmícháme víno a podle chuti dosolíme. Promíchanou směs plníme do tenkých šlemovaných střev a jejich konce zavážeme nití. Klobásy osmahneme na sádle z obou stran a pak zvolna dopečeme (nejlépe v troubě). Podáváme s různě upravenými brambory.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Vinná klobása nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Domácí vinná klobása   Dunajská rybí klobása  


vinná klobása, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!