Dnes je 17. ledna, neděle, svátek má: Drahoslav
Vídeňský gulášKategorie: hlavní jídla, hovězí masoHodnocení receptu:   Na recept vídeňský guláš potřebujeme tyto suroviny: • 40 dkg hovězího masa • 1 cibule • 2 lžíce rajčatového protlaku • 1 lžičku citronové šťávy • sůl • mletý pepř • červená mletá paprika • kmín • majoránka Recept vídeňský guláš připravíme takto: Na sádle osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené hovězí maso, sůl, mletý pepř, červenou papriku mletou, kmín a opékáme bez podlévání, než se šťáva vydusí. Potom podlijeme vodou a dusíme až do měkka. Přidáme rajčatový protlak a citronovou šťávu, krátce povaříme, nakonec ochutíme majoránkou.
vídeňský guláš, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!