KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. dubna, úterý, svátek má: Marek


Vichysoisse

Kategorie: polévky

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vichysoisse potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g brambor
   • 150 g bílé části pórku
   • 150 g řapíkatého celeru
   • 1,5 l masového vývaru
   • půl skleničky smetany
   • sůl
   • bílý pepř
   • muškátový oříšek
   • 2 lžíce nasekané pažitky
Recept vichysoisse připravíme takto:
Celer a pórek nakrájíme nadrobno, brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostičky, vše dáme do hrnce, zalijeme vývarem a vaříme na menším ohni asi 20 minut. Dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem a odstavíme. Po vychladnutí rozmixujeme, přidáme smetanu, důkladně promícháme a odložíme na několik hodin do lednice. Podáváme s nasekanou pažitkou.





vichysoisse, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!