Dnes je 17. ledna, neděle, svátek má: Drahoslav
Vepřové maso v pivní omáčceKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept vepřové maso v pivní omáčce potřebujeme tyto suroviny: • 600 g vepřové kýty • 2 cibule • 2 lžíce oleje • lžička mleté papriky • sůl • nové koření • bobkový list • 300 ml světlého piva • paprika • feferonka • rajče • 4 lžíce kysané smetany • lžíce mouky Recept vepřové maso v pivní omáčce připravíme takto: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opečeme na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sladkou papriku, proužky paprikového lusku a orestujeme. Rajče spaříme, oloupeme, nakrájíme a přimícháme společně s feferonkou ke směsi. Zalijeme pivem, okořeníme a dusíme pod pokličkou. Na závěr zahustíme kysanou smetanou s rozmíchanou moukou a ještě chvíli povaříme.
vepřové maso v pivní omáčce, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!