![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g vepřové kýty • 2 lžíce rostlinného oleje • na marinádu: 4 lžíce sójové omáčky + 2 lžičky saké + 1 lžička čerstvě nastrouhaného zázvoru • na zeleninovou přílohu: čtvrtka bílého zelí + 1 hrneček sójových klíčků + 1 velká červená paprika Recept vepřové maso smažené se zázvorem připravíme takto:
Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky, vložíme mísy, zalijeme marinádou připravenou smícháním uvedených surovin a marinujeme alespoň 1 hodinu. Pak maso vyjmeme, osušíme a na rozehřátém oleji rychle osmažíme. Zelí nastrouháme a smícháme se sójovými klíčky a nadrobno krájenou paprikou, dáme na talíře, na to dáme osmažené vepřové maso a podáváme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso smažené se zázvorem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Čínské vepřové řízky Čínský meč z vepřového masa Galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany Hovězí maso na kari Hovězí maso na víně Japonské vepřové kari Kančí maso s čokoládovou omáčkou Krůtí maso s třešněmi a kari rýží Marocké dušené maso Maso pěti vůní Masový dort Pikantní vepřové kostičky s sherry omáčkou Pikantní vepřové plátky Quesadillas smažené se sýrem Smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem Smažené mladé olihně Smažené mlíčí a jikry Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem Vepřové koleno s jablečným křenem Vepřové kotlety na bambusu Vepřové kotlety s cumberlandskou omáčkou Vepřové maso s cibulí na víně Vepřové medailonky s paprikami Vepřové plátky v medovém dresingu Vepřové ragú na pepři vepřové maso smažené se zázvorem, recept, speciality |
|