Vepřové maso se zelím po řeckuKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept vepřové maso se zelím po řecku potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg vepřové krkovice • 1 hlávka zelí • 1 cibule • rajčatový protlak • sůl • pepř • olej Recept vepřové maso se zelím po řecku připravíme takto: Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme v pekáči na oleji, přidáme na kostky nakrájené maso a osmažíme. Osolíme, opepříme, přidáme pokrájené zelí a dáme péct do trouby asi na 30 minut při 200°C. Pak zelí zalijeme protlakem rozmíchaným se 2 dcl vody a pečeme ještě asi 20 minut. Vepřové maso se zelím po řecku podáváme s kysanou smetanou a chlebem.
vepřové maso se zelím po řecku, recept, hlavní jídla |
|