KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. června, neděle, svátek má: Ivan


Vepřové kousky na zelenině se smetanou připravené v římském hrnci

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřové kousky na zelenině se smetanou připravené v římském hrnci potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg vepřové plece
   • kukuřice
   • 4 bílé papriky
   • 4 rajčata
   • 2 cibule
   • půlka salátové okurky
   • 1 stroužek česneku
   • růžičková kapusta
   • smetana
   • 1 bílý jogurt
   • 25 dkg tvrdého sýra
   • sůl
   • pepř
   • na marinádu: olivový olej + 2 lžíce sladkého kečupu + sojová omáčka + grilovací koření + sušený libeček
Recept vepřové kousky na zelenině se smetanou připravené v římském hrnci připravíme takto:
Maso nakrájíme na kousky a smícháme s marinádou, vložíme do misky a necháme minimálně 3 hodiny odpočinout v chladničce. Nakrájíme zeleninu na kousky, cibuli a česnek na kolečka, růžičkovou kapustu podle velikosti na půlky nebo čtvrtky. Zeleninu osolíme a mírně opepříme, smícháme a vyplníme dno římského hrnce. Maso prudce opečeme na pánvi a s vypečenou šťávou přendáme do římského hrnce, vložíme do trouby a pečeme cca 40 minut. Mezitím smícháme smetanu, bílý jogurt, najemno nastrouhaný tvrdý sýr a maso se zeleninou tím přelijeme a dopečeme cca 25 minut. Podáváme s pečivem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové kousky na zelenině se smetanou připravené v římském hrnci nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Balkánské vepřové kotlety   Bramboráčky se zakysanou smetanou   Bramborový trhanec s kysanou smetanou   Brambory se zelím a smetanou   Brambory zapečené se smetanou   Candát na rýži se smetanou   Čínské vepřové v karamelu   Drůbeží játra se smetanou   Dušené kuře na zelenině   Dušené telecí v římském hrnci   Dušené vepřové koleno   Dušené vepřové kotlety   Dušené vepřové ledvinky   Fettuccine se smetanou a žampióny   Filé pečené se smetanou a hořčicí   Grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry   Houbová omáčka se smetanou   Hovězí maso v zelenině   Hovězí roštěná na zelenině   Chop-Suey z vepřového masa   Jehněčí kousky na rajčatech s šalvějí a česnekem   Kančí guláš se smetanou   Kapr na zelenině   Kapr na zelenině s klobásou   Kapr se smetanou a hřiby   Karamelové kuřecí kousky   Kotlety se smetanou   Kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa   Králík na zelenině   Kuře na cibuli v římském hrnci   Kuře na zelenině   Kuře se smetanou   Kuře se zeleninou v římském hrnci   Kuřecí rizoto se smetanou a jablky   Květák zapečený s paprikami, slaninou a smetanou   Líná bába z vepřového masa   Losos na zelenině   Masové noky se smetanou   Normandské vepřové kotlety   Ovar z vepřové hlavy   Pangas zapečený se smetanou a sýrem v římském hrnci   Pečené brambory se smetanou a žampióny   Pečené česnekové brambory v římském hrnci   Pečené kuře v zelenině   Pečené zelí se smetanou   Pečený candát na víně se smetanou   Pikantní vepřové kotlety   Pikantní vepřové plátky II   Plněné papriky v římském hrnci   Plněné vepřové řízky  


vepřové kousky na zelenině se smetanou připravené v římském hrnci, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!