KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. března, pátek, svátek má: Gabriel


Vepřové dušené na pivě

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřové dušené na pivě potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g vykostěného vepřového plecka
   • 4 cibule
   • 0,5 l piva (nejlépe lehký světlý ležák)
   • 3 lžíce olivového oleje
   • 2 lžíce hladké mouky
   • 4 lžíce másla
   • sůl
   • pepř
   • mletá paprika
   • bobkový list
   • tymián
Recept vepřové dušené na pivě připravíme takto:
Maso zbavíme blan, nakrájíme na kostky o průměru asi 5 cm, obalíme je v mouce smíchané se solí, pepřem a paprikou a zprudka je osmahneme ve velkém hrnci na rozehřátém oleji a pak je vyjmeme. Na pánvi na polovině másla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme ji i s tukem do hrnce, přidáme ještě bobkový list a tymián, zalijeme pivem a necháme přejít varem. Pak přidáme kostky masa, promícháme a na mírném ohni za občasného míchání dusíme asi hodinu. Nakonec vyjmeme bobkový list a zahustíme jíškou ze zbytku mouky a másla. Vepřové dušené na pivě podáváme s houskovými nebo bramborovými knedlíky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové dušené na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Balkánské vepřové kotlety   Čínské vepřové v karamelu   Dalmátské dušené hovězí maso   Divočák na pivě se zelím   Dušené brambory s čerstvými houbami   Dušené brambory s kedlubnami   Dušené fazole se slaninou   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Dušené kapří mlíčí   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené kuře na zelenině   Dušené kuře s bílou omáčkou   Dušené kuře s brokolicí   Dušené kuře se zeleninou   Dušené řízky   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Dušené telecí v římském hrnci   Dušené václavky   Dušené vepřové koleno   Dušené vepřové kotlety   Dušené vepřové ledvinky   Dušené zelí s flíčky   Dušené žampiony s bambusem   Grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry   Hovězí guláš na pivě   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na pivě   Hovězí na černém pivě   Hovězí na pivě   Hovězí nudličky na pivě   Hovězí plátky na pivě   Chop-Suey z vepřového masa   Irské dušené maso   Kachní prsa na černém pivě   Kachní stehna na pivě   Kapr dušený na pivě   Kapr na pivě   Karbanátky dušené na víně   Kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa  


vepřové dušené na pivě, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!