Dnes je 09. prosince, pondělí, svátek má: Vratislav
Vepřová panenka s holandskou omáčkouKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept vepřová panenka s holandskou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 1 větší vepřová panenka • fazolové lusky • sůl • pepř • kousek másla • na holandskou omáčku: 4 žloutky + 6 lžic smetany + 100 g másla + sůl • bílý pepř Recept vepřová panenka s holandskou omáčkou připravíme takto: Vepřovou panenku posolíme, popepříme a upečeme vcelku (nebo nakrájíme na širší plátky a osmahneme na pánvičce). Lusky lehce podusíme na másle, malinko osolíme a opepříme. Holandskou omáčku připravíme tak, že žloutky a smetanu dáme do misky a ve vodní lázni šleháme asi 5 minut. Pak opatrně vmícháme rozpuštěné máslo. Vepřovou panenku s holandskou omáčkou podáváme s vařenými bramborami.
vepřová panenka s holandskou omáčkou, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!