![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg vepřové krkovice bez kosti • 1 hrnek podmáslí • 3 stroužky česneku • sůl • pepř • majoránka • provensálské koření Recept vepřová krkovice v marinádě z podmáslí připravíme takto:
Do podmáslí přidáme česnek utřený se solí, provensálské koření, majoránku a pepř a promícháme. Krkovici nakrájíme na cca 1,5 cm silné plátky, dáme do misky, zalijeme připravenou marinádou a necháme v chladu 24 hodin uležet (můžeme občas maso otočit a promíchat). Pak plátky krkovice grilujeme. Grilovanou krkovici podáváme s čerstvým pečivem a třeba sýrovým dipem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová krkovice v marinádě z podmáslí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Božská vepřová specialita Silvestrovská pikantní vepřová plec Vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou Vepřová pochoutka v rosolu Vepřová svíčková na roštu vepřová krkovice v marinádě z podmáslí, recept, speciality |
|