KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. prosince, neděle, svátek má: Daniel


Velikonoční nádivka

Kategorie: přílohy, velikonoční jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept velikonoční nádivka potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 vařeného vepřového masa
   • 200 g uzeného masa
   • vývar z masa
   • 1 veka
   • 10 vajec
   • 200 g tuku
   • sůl
   • mletý černý pepř
   • muškátový květ
   • nasekaná pažitka
Recept velikonoční nádivka připravíme takto:
Veku nakrájíme na malé kousky a zalijeme rozpuštěným tukem. Maso nakrájíme na malé kostky a spolu s bylinkami přimícháme k vece. Žloutky vymícháme s trochou vývaru, přidáme koření a sůl a přidáme k ostatní směsi. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků a pečeme ve vymazaném pekáči.





velikonoční nádivka, recept, přílohy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!