![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 0,5 kg celých línů • ocet • cibule • sůl • pepř • bobkový list • citrón • máslo Recept vařený lín připravíme takto:
Ocet, cibuli, sůl a koření přivedeme k varu, vložíme asi půlkilové celé líny a vaříme 5 až 10 minut (podle velikosti). Uvařené líny dáme na mísu a ozdobíme citrónem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vařený lín nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Berlínská játra Hermelín v listovém těstě Hovězí závitky s vařeným bramborem a zelenými lusky Játra po berlínsku Jehněčí kolínka na bylinkách Jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem Karbanátky plněné hermelínem Pečený lín Perlín v alobalu Pikantní smažený hermelín Plněný hermelín Plněný smažený hermelín Přírodní vepřový řízek s hermelínem Smažený lín Špenát se selským bokem a vařenými brambory Vařený hrách s cibulí a klobásou Závitky se šunkou a hermelínem Zemplínské řízky vařený lín, recept, hlavní jídla |
|