Dnes je 24. ledna, neděle, svátek má: Milena
Vařené hovězí masoKategorie: hlavní jídla, hovězí masoHodnocení receptu:   Na recept vařené hovězí maso potřebujeme tyto suroviny: • 500 g hovězího masa (vařeného nebo pečeného) • 4 vejce • 4 lžíce smetany • čtvrtka nakrájené cibule • 1 lžice sádla • sůl • pepř • lžíce zelené petrželnové natě Recept vařené hovězí maso připravíme takto: Maso umeleme. Nadrobno nakrájenou cibuli podusíme na sádle, přidáme maso, smetanu, petrželovou nať nakrájenou nadrobno, sůl, pepř a vejce, dobře promícháme a chvilku společně podusíme. Potom dáme do vymazané nádoby a v páře vaříme asi 1 hodinu. Podávame zalité rajskou omáčkou a s bramborovým pyré.
vařené hovězí maso, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!