Dnes je 19. ledna, úterý, svátek má: Doubravka
Vánoční kaprKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:   Na recept vánoční kapr potřebujeme tyto suroviny: • 4 porce kapra po 150 g • 80 g másla na smažení • sůl • citron • petrželka • lžička kaparů • 2 natvrdo uvařená vejce • 40 g másla na zjemnění šťávy Recept vánoční kapr připravíme takto: Porce kapra osolíme, na vrchní straně uprostřed nařízneme a do zářezů vložíme dílek citronu. Takto připraveného kapra pečeme v pánvi na másle 12 až 15 minut. Upečeného kapra rovnáme do mísy a posypeme sekanou petrželkou a nadrobno rozsekanými vejci. Šťávu z pečeného kapra zjemníme máslem, přidáme nadrobno rozsekané kapary, zakapeme citronovou šťávou, krátce povaříme a přelijeme tím kapra upraveného na míse.
vánoční kapr, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!