KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 11. prosince, pondělí, svátek má: Dana


Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem

Kategorie: předkrmy, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem potřebujeme tyto suroviny:

   • 100 g brambor vařených ve slupce
   • 1 vyuzený pstruh
   • 1 lžíce vinného octa
   • 2 lžíce zakysané smetany
   • sůl
   • pepř
   • nasekaná pažitka
Recept uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem připravíme takto:
Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, přidáme ocet a necháme marinovat asi 15 minut. Potom ocet slijeme, přidáme zakysanou smetanu, pažitku a dochutíme solí a pepřem. Uzeného pstruha vyfiletujeme, zbavíme žeberních kostí a nakrájíme. Na talíř dáme bramborový salát a něj naskládáme uzeného pstruha.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bramborové omelety s uzeným masem   Bramborový závin s uzeným masem   Cibulový koláč s uzeným masem   Jednohubky s uzeným lososem   Pěna z uzeného pstruha   Rajčata plněná humrovým salátem a meduňkou   Ruské vejce s vlašským salátem   Uzený jazyk v aspiku  


uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!