KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. října, úterý, svátek má: Hedvika


Uzený jazyk v aspiku

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept uzený jazyk v aspiku potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g uzeného jazyka
   • 100 g kyselých okurek
   • 250 g aspiku
   • zelená petrželová nať
Recept uzený jazyk v aspiku připravíme takto:
Uzený jazyk dáme do vařící vody a uvaříme doměkka. Potom ho oloupeme a dáme na několik hodin vychladnout. Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinovou fólií a obléváme studeným aspikem. Střed jazyka pokrájíme na tuhé plátky a uložíme do formy tak, aby se okrajem překrývaly. Úplně zalijeme aspikem a necháme ztuhnout. Zbývající jazyk a okurky pokrájíme na kostky, navršíme na ztuhlý aspik a znovu zalijeme studeným aspikem. Po ztuhnutí vyklopíme, nakrájíme a ozdobíme zelenou petrželovou natí.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Uzený jazyk v aspiku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bramborové omelety s uzeným masem   Bramborový závin s uzeným masem   Cibulový koláč s uzeným masem   Jednohubky s uzeným lososem   Rybičky v aspiku   Sleď v aspiku   Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem  


uzený jazyk v aspiku, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!