Dnes je 19. ledna, úterý, svátek má: Doubravka
Uzené maso v bramborákuKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept uzené maso v bramboráku potřebujeme tyto suroviny: • 500 g uzeného masa • 500 g brambor • asi 80 g hladké mouky • 1 vejce • 4 stroužky česneku • majoránka • sůl • pepř • celý kmín • olej Recept uzené maso v bramboráku připravíme takto: Uzené maso uvaříme doměkka, nakrájíme na plátky. Brambory oškrábeme, na jemném struhadle nastrouháme. Slijeme tekutinu, přidáme majoránku, prolisovaný česnek, trochu kmínu, vejce a osolíme. Promícháme a zahustíme podle potřeby moukou. Na rozehřátý tuk na pánev nalijeme těsto, lehce rozetřeme a na něj položíme plátek uzeného. Na plátek nalijeme další vrstvu těsta, rozetřeme po celé ploše masa a smažíme z obou stran dozlatova.
uzené maso v bramboráku, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!