KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 18. října, středa, svátek má: Lukáš


Uzené maso na pórku

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept uzené maso na pórku potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g uzeného masa
   • 4 pórky
   • 4 vejce
   • 150 g zakysané smetany
   • 50 g tvrdého sýra
   • sůl
   • pepř
   • majoránka
   • muškátový oříšek
   • máslo na vymazání formy
Recept uzené maso na pórku připravíme takto:
Pórek očistíme, nakrájíme na krátké špalíčky a dáme do vroucí osolené vody. Na mírném ohni vaříme 5 minut. Potom pórek zcedíme. Zakysanou smetanu rozšleháme s vejci, strouhaným sýrem, solí, pepřem, majoránkou a muškátovým oříškem. Zapékací misku vymažeme máslem, rozložíme do ní pórek, který posypeme na kostičky nakrájeným uzeným masem a vše zalijeme rozšlehanou smetanovou směsí. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Uzené maso na pórku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bavorský masový kotlík   Beraní maso na česneku   Bosenské masové kuličky   Burgundské hovězí maso   Dalmátské dušené hovězí maso   Drůbeží maso v alobalu   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Horňanské uzené   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na cibulce s vejci   Hovězí maso na cibuli   Hovězí maso na majoránce   Hovězí maso na pepři   Hovězí maso na pepři II   Hovězí maso na pivě   Hovězí maso na rajčatech   Hovězí maso na zázvoru   Hovězí maso na žampionech   Hovězí maso s brokolicí   Hovězí maso s křenovou omáčkou   Hovězí maso s pažitkovou omáčkou   Hovězí maso s pikantními fazolemi   Hovězí maso s rukolou   Hovězí maso se sójovými klíčky   Hovězí maso v rajské omáčce   Hovězí maso v zelenině   Hrbaté maso   Irské dušené maso   Jehněčí maso na česneku   Jehněčí maso na houbách   Jehněčí maso na paprice   Jehněčí maso s fazolkami   Jehněčí maso se žampióny   Kapr na pórku   Králičí játra na pórku   Králičí maso na hořčici   Krůtí maso s fazolovým ragú   Krůtí maso s rýží   Krůtí maso se zeleninou   Kuřecí maso s játry a šunkou   Kuřecí maso s nivou a mandlemi   Kuřecí maso se smetanovou omáčkou  


uzené maso na pórku, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!