KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 26. dubna, středa, svátek má: Oto


Uzenářské vepřové maso v římském hrnci

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept uzenářské vepřové maso v římském hrnci potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g prorostlého vepřového ramínka
   • 100 g anglické slaniny
   • 150 g měkkého salámu
   • 2 cibule
   • 1 malá sklenice kečupu
   • 3 lžíce sojové omáčky
   • hořčice
   • mletá paprika
   • mletý pepř
Recept uzenářské vepřové maso v římském hrnci připravíme takto:
Maso nakrájíme na menší řízky, naklepeme, okořeníme, osolíme a potřeme hořčicí. Na dno římského hrnce rozložíme plátky cibule, na ni dáme na silnější plátky nakrájenou slaninu, masové řízky, plátky salámu a vše opakujeme, dokud nespotřebujeme suroviny. Poslední vrstvu tvoří cibule. Vše zalijeme kečupem smíchaným se sojovou omáčkou, hrnec uzavřeme, vložíme do studené trouby, teplotu nastavíme na 200°C a pečeme asi 80 minut. Podáváme s vařenými bramborami.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Uzenářské vepřové maso v římském hrnci nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Balkánské vepřové kotlety   Bavorský masový kotlík   Beraní maso na česneku   Bosenské masové kuličky   Burgundské hovězí maso   Čínské vepřové v karamelu   Dalmátské dušené hovězí maso   Drůbeží maso v alobalu   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Dušené telecí v římském hrnci   Dušené vepřové koleno   Dušené vepřové kotlety   Dušené vepřové ledvinky   Grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na cibulce s vejci   Hovězí maso na cibuli   Hovězí maso na majoránce   Hovězí maso na pepři   Hovězí maso na pepři II   Hovězí maso na pivě   Hovězí maso na rajčatech   Hovězí maso na zázvoru   Hovězí maso na žampionech   Hovězí maso s brokolicí   Hovězí maso s křenovou omáčkou   Hovězí maso s pažitkovou omáčkou   Hovězí maso s pikantními fazolemi   Hovězí maso s rukolou   Hovězí maso se sójovými klíčky   Hovězí maso v rajské omáčce   Hovězí maso v zelenině   Hrbaté maso   Chop-Suey z vepřového masa   Irské dušené maso   Jehněčí maso na česneku   Jehněčí maso na houbách   Jehněčí maso na paprice   Jehněčí maso s fazolkami   Jehněčí maso se žampióny   Kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa   Králičí maso na hořčici  


uzenářské vepřové maso v římském hrnci, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!