KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. října, úterý, svátek má: Hedvika


Utopenci s feferonkou

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept utopenci s feferonkou potřebujeme tyto suroviny:

   • 8 špekáčků
   • 2 středně velké cibule
   • 4 feferonky
   • 2 díly octa
   • 1 díl vody
   • sůl
   • 5 zrnek pepře
   • 5 zrnek nového koření
   • 3 bobkové listy
   • 1-2 lžičky oleje
Recept utopenci s feferonkou připravíme takto:
Připravíme nejprve lák na utopence: osolenou vodu svaříme s kořením, přilijeme ocet, necháme přejít varem a dáme vychladit. Zatímco lák chladne, oloupeme cibuli a nakrájíme na kolečka, pak oloupeme i špekáčky a na koncích je trochu nařízneme. Špekáčky skládáme do větší sklenice, mezi ně dáváme kolečka cibule, feferonky a nakonec zalijeme vychladlým lákem a troskou oleje. Necháme uležet v chladnu alespoň týden.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Utopenci s feferonkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Utopenci  


utopenci s feferonkou, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!