KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. dubna, sobota, svátek má: Robert


Ukrajinská rybářská polévka

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept ukrajinská rybářská polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg karasů
   • 0,5 kg brambor
   • 2 cibule
   • 3 stroužky česneku
   • 3 bobkové listy
   • sůl
   • mletý pepř
   • čerstvý kopr
Recept ukrajinská rybářská polévka připravíme takto:
Ryby očistíme, vykucháme a dobře promyjeme. Brambory nakrájíme na kostky a dáme vařit do 2 litrů osolené vody. Po 15 minutách varu přidáme celé ryby, cibuli nakrájenou nadrobno, rozetřený česnek, bobkový list, pepř, kopr nasekaný najemno a vaříme dalších 20 minut. Potom ryby vyjmeme, brambory v polévce trochu pomačkáme tak, aby ještě zbyly i kousky, nalijeme do hlubokých talířů a do každého vložíme celou rybu.





ukrajinská rybářská polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!