KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. července, úterý, svátek má: Jakub


Úhoř dušený s bylinkami

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept úhoř dušený s bylinkami potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g úhoře
   • 40 g másla
   • 1,5 dcl bílého vína
   • šťáva z 1 citrónu
   • 2 žloutky
   • sůl
   • pepř
   • máta
   • kerblík
   • petrželka
Recept úhoř dušený s bylinkami připravíme takto:
Očištěného úhoře naporcujeme, osolíme, opepříme, vložíme do kastrolku s rozpuštěným máslem, nasekanými bylinkami a dusíme asi 12 minut. Pak zalijeme vínem, doplníme vodou tak, aby porce byly potopeny, a dusíme doměkka (asi 10 minut). Měkké maso přeložíme do mělké mísy. Žloutky smícháme s cirónovou šťávou, postupně přidáváme horký vývar z úhoře, osolíme, opepříme, dobře rozšleháme, nalijeme na úhoře a vychladíme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Úhoř dušený s bylinkami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Česnekové špagety s bylinkami   Dušený bažant   Dušený brzlík   Dušený kapr s karotkou   Dušený kapr s rajčaty   Dušený králík   Dušený králík na šípkách   Dušený králík s křenem   Dušený losos na másle   Dušený telecí mozeček s vejci   Filé s bylinkami   Kapr dušený na pepři a česneku   Kapr dušený na pivě   Králík dušený se žampiony a brambory   Krůtí roláda s bylinkami   Pečené brambory s bylinkami   Plněné bramborové knedlíky s dušeným zelím   Rybí filety s dušeným baklažánem a rajčaty   Sojové nudličky se zeleniou a bylinkami   Úhoř na šalvěji   Úhoř obložený vejci   Úhoř s čertovou omáčkou   Uzený úhoř v pivě   Vepřová pečínka s bylinkami   Zaječí hřbet podušený s rajským protlakem  


úhoř dušený s bylinkami, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!