KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 14. prosince, čtvrtek, svátek má: Lýdie


Tymiánové brambory

Kategorie: přílohy, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept tymiánové brambory potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg brambor
   • 4 lžíce olivového oleje
   • 2 lžičky dijonské hořčice
   • čerstvý tymián
   • sůl
   • mletý pepř
Recept tymiánové brambory připravíme takto:
Brambory důkladně omyjeme, uvaříme ve slupce (10-15 minut podle velikosti), slijeme a necháme vychladnout. Olivový olej smícháme s hořčicí. Pak brambory podélně rozkrojíme, rozložíme na plech řeznou plochou nahoru, rovnoměrně je potřeme olejovou směsí, posypeme tymiánem a solí a pečeme v předehřáté troubě při 190°C asi 25 minut.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Tymiánové brambory nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Americké brambory   Brambory dušené ve smetaně s bylinkami   Brambory na tymiánu   Brambory po řecku   Brambory s česnekem a rozmarýnem   Brambory s česneko-petrželovou omáčkou   Brambory s pohankou   Brambory v alobalu   Brambory vařené v páře   Brambory zapečené se sýrem   Hamburské brambory   Hamburské brambory   Chorvatské brambory   Kanadské brambory   Kmínové brambory   Lovecké brambory   Maďarské brambory   Pečené brambory   Pečené brambory s kmínem   Petrželkové brambory   Rozmarýnové brambory   Rozšlápnuté brambory   Staročeské brambory   Šťouchané brambory   Šťouchané brambory s cibulí   Šťouchané brambory s česnekem   Šťouchané brambory s nivou   Šťouchané brambory s pažitkou   Šťouchané brambory s rozmarýnem   Šťouchané brambory se zelím   Švédské brambory   Švédské brambory II   Uzenářské brambory   Vařené brambory   Zapečené brambory s brynzou a pažitkou  


tymiánové brambory, recept, přílohy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!