KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 26. února, neděle, svátek má: Dorota


Turecký biftek

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept turecký biftek potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g hovězího masa
   • 100 g rýže
   • 4 vejce
   • sůl
   • pepř
   • zelená petrželka
   • 100 g oleje na smažení
   • 50 g hladké mouky
   • 100 g strouhanky
   • 1 lžíce mléka
Recept turecký biftek připravíme takto:
Hovězí maso jemně umeleme, promícháme s vařenou rýží, přidáme sůl, pepř, petrželku a 2 vejce a promícháme. Ze směsi tvoříme menší placičky, které obalujeme v mouce, 2 vejcích rozmíchaných s mlékem a strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme dočervena. Podáváme s bramborovou kaší.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Turecký biftek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Americký biftek   Bifteky v pivní marinádě   Bifteky z koňského masa   Čínské kuřecí bifteky   Falešný tatarský biftek   Hanácký biftek   Jednoduchý biftek   Mexické sekané bifteky   Pikantní biftek   Srnčí bifteky   Šlehané bifteky  


turecký biftek, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!