Tuňákové karbanátkyKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:   Na recept tuňákové karbanátky potřebujeme tyto suroviny: • 10 slaných krekrů • 200 g sterilované kukuřice • 1 malá cibule • 6 lžic majonézy • šťáva z půlky citrónu • 100 g mraženého hrášku • 400 g konzervovaného tuňáka • 1 lžíce slunečnicového oleje • sůl • pepř Recept tuňákové karbanátky připravíme takto: Krekry nahrubo rozlámeme, vsypeme do kuchyňského robou i s kukuřicí a rozmixujeme na hrubší směs, kterou přendáme do mísy, vmícháme cibuli, majonézu a citrónovou šťávu a vše důkladně promícháme. Přidáme hrášek a tuňáka, dochutíme solí a pepřem, hmotu rozdělíme na 8 dílů a vytvarujeme rybí karbanátky, které smažíme na oleji dozlatova.
tuňákové karbanátky, recept, hlavní jídla |
|