KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Trutnovský flamendr

Kategorie: minutky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept trutnovský flamendr potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vepřové kýty
   • 2 lžíce oleje
   • sterilovaná kapie
   • hrášek
   • kukuřice
   • 1 feferonka
   • cibule
   • 200 ml světlého piva
   • 200 g vařených brambor
   • pepř
   • sůl
Recept trutnovský flamendr připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Opečeme ho na rozpáleném oleji, přidáme na nudličky nakrájené kapie, sterilovaný hrášek, kukuřici, najemno nakrájenou feferonku a cibuli. Zastříkneme pivem a ke směsi přidáme na hranolky nakrájené brambory. Orestujeme a podáváme.





trutnovský flamendr, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!