![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg tresčích filet • 1-2 pórky • 1-2 šalotky • 150 ml světlého piva • smetana na vaření • sůl • pepř • olej na smažení Recept treska na pivě připravíme takto:
Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Šalotku oloupeme a nakrájíme. Na pánvičce rozehřejeme olej a pórek se šalotkou na něm orestujeme. Pak zalijeme trochou vody, osolíme a podusíme. Až je pórek měkký, přilijeme pivo a všechno znovu podusíme. Pak přimícháme asi 2 lžíce smetany na vaření a prohřejeme. Tresčí filety omyjeme, osušíme a zlehka osolíme a opepříme. Na jiné pánvičce opečeme z obou stran. Pak každou porci dáme na talíř a zčásti překryjeme pórkovou směsí. V naší kuchařce bylo kromě receptu Treska na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Aljašská treska na česneku Divočák na pivě se zelím Hovězí guláš na pivě Hovězí maso na pivě Hovězí na černém pivě Hovězí na pivě Hovězí nudličky na pivě Hovězí plátky na pivě Kachní prsa na černém pivě Kachní stehna na pivě Kapr dušený na pivě Kapr na pivě Králík na černém pivě Králík na pivě Losos na pivě Pečená treska s parmazánem Pečené koleno na černém pivě Pikantní kuličky na pivě Rybí filé na pivě Treska na slanině Treska na slanině II Treska pečená na zelenině se smetanou Treska s česnekem, cibulí a petrželkou Treska s fazolovou omáčkou Treska s pikantní omáčkou Treska v sezamovém plášti s mangovou omáčkou Uzený úhoř v pivě Vepřová kýta na pivě Vepřové dušené na pivě Vepřový guláš na pivě treska na pivě, recept, hlavní jídla |
|