Trenčínský řízekKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept trenčínský řízek potřebujeme tyto suroviny: • 4 vykostěné kotlety • 80 g sterilovaných žampiónů • 4 plátky sýra • olej • 350 g syrových brambor • 30 g mouky • 1 vejce • 2 lžíce mléka • 50 g paprikového bůčku • 1 cibule • 1 stroužek česneku • sůl • mletý pepř Recept trenčínský řízek připravíme takto: Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Po obou stranách opečeme a klademe na pekáč. Na maso klademe plátky žampiónů a sýra a dáme zapéct do trouby. Brambory nastrouháme, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájený osmažený bůček, mouku, vejce, mléko, česnek a sůl, vypracujeme těsto a pak na pánvi usmažíme placky. Maso klademe na placky do poloviny a placku překlopíme.
trenčínský řízek, recept, hlavní jídla |
|