KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. února, čtvrtek, svátek má: Svatopluk


Trdelná polévka

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept trdelná polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 krvavé jelítko (nebo hrnek vepřové krve)
   • 1 cibule
   • česnek
   • 4 lžíce vařených krup
   • sůl
   • pepř
   • kmín
   • majoránka
   • 1 l vývaru z vepřové hlavy nebo kolena
Recept trdelná polévka připravíme takto:
Do čistého vývaru dáme vařené kroupy, jelítko (nebo krev) podušené na trošce nakrájené cibule a tlučeném kmínu a povaříme. Pak okořeníme česnekem utřeným se solí, pepřem a majoránkou. Nakonec do polévky nakrájíme část vařeného vepřového masa z hlavy nebo kolena.





trdelná polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!