KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 28. června, středa, svátek má: Lubomír


Toskánská parma

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept toskánská parma potřebujeme tyto suroviny:

   • 1,5 kg očištěné a vykuchané královské nebo stříbrné parmy
   • 4 rajčata
   • 3 stroužky česneku
   • sůl
   • pepř
   • oregano
   • 50 ml olivového oleje
   • 1 lžíce nasekané petrželky
   • 100 ml bílého suchého vína
Recept toskánská parma připravíme takto:
Do pekáče dáme vrstvu rajčat nakrájených na tenké plátky, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Rybu osolíme, opepříme a břišní dutinu vymažeme utřeným česnekem, vložíme petržel a plátky rajčat, položíme do pekáče a přikryjeme zbytkem plátků rajčat. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem, přelijeme olivovým olejem, podlijeme vínem a pečeme v troubě při 150°C asi 40 minut. Při pečení podle potřeby podléváme šťávou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Toskánská parma nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Dýňové noky s parmazánem   Francouzská papriková polévka s parmazánem   Kuřecí prsa s chřestem a parmazánem   Pečená treska s parmazánem   Smažená parma s máslovou omáčkou  


toskánská parma, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!