KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. května, sobota, svátek má: Valdemar


Telecí na víně

Kategorie: hlavní jídla, telecí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept telecí na víně potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g telecího masa (kýta
   • hřebet nebo plec)
   • 50 g libového uzeného masa
   • 50 g slaniny
   • 1 malá kyselá okurka
   • 2 lžíce na nudličky nakrájené kořenové zeleniny
   • 50 g másla
   • 3 kuličky pepře
   • 1 kulička nového koření
   • 63 ml bílého vína
   • 1 lžička hladké mouky
Recept telecí na víně připravíme takto:
Maso osolíme. Polovinu slaniny, uzené maso a okurku nakrájíme na nudličky a prošpikujeme jimi maso. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, vyškvaříme na pekáči, přidáme máslo, zeleninu, oloupanou a nakrájenou cibuli a vše osmahneme. Pak přidáme maso, ze všech stran opečeme, podlijeme trochou vody a pečeme doměkka. Až je maso měkké, vyndáme ho a uchováme v teple. Výpek zaprášíme moukou, povaříme, přilijeme víno a šťávu přecedíme. Podáváme s opečenými bramborami nebo s rýží nebo s knedlíky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Telecí na víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Anglická telecí játra   Balkánské telecí kotlety   Bedly na víně   Bostonské telecí řízečky   Čočka na víně   Drůbeží játra na víně   Dušená koroptev na víně   Dušená krůta na víně   Dušená telecí játra   Dušená telecí játra se slaninou   Dušené hovězí na víně   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Dušené telecí v římském hrnci   Dušený telecí mozeček s vejci   Grilovaná telecí játra s pomeranči   Hovězí guláš na víně   Hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré   Hovězí na česneku a víně   Hovězí na víně s brusinkami   Hovězí nudličky na víně   Hovězí plec na červeném víně   Hovězí ragú na víně se žampiony   Jelení ragú na červeném víně   Jelení steak na červeném víně   Jemný telecí guláš s párkem   Kachna na víně   Kapr na víně se šunkou   Karbanátky dušené na víně   Kohout na víně   Králičí játra na víně   Králík na česneku a víně   Kuře na víně   Kuře se žampiony na víně   Kuřecí plátky na víně   Kuřecí prsa na červeném víně   Kuřecí prsa na víně s česnekem   Lahůdkové telecí řízky   Maso dvou barev na víně   Mleté medailonky na víně   Pařížský telecí řízek   Pečená telecí ledvina   Pečený candát na víně se smetanou   Pečený králík na víně   Pikantní telecí játra v alobalu   Plněná telecí kýta   Plněný telecí řízek   Pražená telecí játra   Přírodní telecí řízky na paprice   Přírodní telecí řízky se sýrem  


telecí na víně, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!