KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 16. prosince, sobota, svátek má: Albína


Tatranská svíčková

Kategorie: minutky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept tatranská svíčková potřebujeme tyto suroviny:

   • hovězí svíčková
   • pepř mletý
   • tuk
   • mouka hladká
   • máslo
   • vývar
   • smetana
   • sůl
   • citrón
   • brusinkový kompot
Recept tatranská svíčková připravíme takto:
Z odblaněné svíčkové ukrojíme přes vlákno tenčí plátky, které nakrájíme na hrubší proužky, opepříme a rychleji opečeme na tuku. Opečené maso zaprášíme moukou, krátce osmahneme, přidáme máslo, znovu mírně osmahneme, zastříkneme vývarem a krátce podusíme. Pak přidáme smetanu na zjemnění, pokrm podle potřeby přisolíme a velmi krátce povaříme. Hotový pokrm ozdobíme plátkem citrónu a brusinkami.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Tatranská svíčková nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Svíčková Stroganov  


tatranská svíčková, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!