KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. října, úterý, svátek má: Hedvika


Tatarský houbový biftek

Kategorie: předkrmy, houby, pokrmy z hub

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept tatarský houbový biftek potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g hub
   • 120 g rajčatového protlaku
   • 3 lžíce oleje
   • 1 lžíce kečupu
   • 1 lžíce horčice
   • 2 žloutky
   • sůl
   • pepř
   • sádlo
   • 3-4 kuličky jalovce
   • česnek
   • topinky
Recept tatarský houbový biftek připravíme takto:
Houby očistíme, nakrájíme nadrobno a na trošce oleje podusíme do měkka. Potom přidáme žloutky a sůl a mícháme, dokud směs nezhoustne. Necháme ji vychladnout. Do vychladlé houbové směsi přidáme kečup, hořčici, pepř a rozdrcené kuličky jalovce a vše důkladně promícháme. Při podávání potřeme topinky česnekem a na ně dáme vrstvu hubové směsi.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Tatarský houbový biftek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Houbový sulc  


tatarský houbový biftek, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!