KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 15. prosince, pátek, svátek má: Radana a Radan


Tatarák z rajčat

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept tatarák z rajčat potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg rajčat
   • 1 cibule
   • kapary
   • sůl
   • mletý bílý pepř
   • 20 g čerstvé bazalky
   • 1 citron
   • olivový olej
   • 50 ml dýňového oleje
Recept tatarák z rajčat připravíme takto:
Rajčata spaříme, oloupeme a odstraníme jadérka. Dužninu se solí, pepřem a olivovým olejem dáme péct asi 10 minut při teplotě 160°C. Potom rajčata nasekáme a zamícháme s cibulí, kapary a bazalkou, přidáme citrónovou šťávu, sůl, pepř a dýňový olej a zamícháme. Podáváme na toastech.





tatarák z rajčat, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!