KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. září, neděle, svátek má: Jaromír


Tarator (studená okurková polévka)

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept tarator (studená okurková polévka) potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 velká salátová okurka
   • 2 hrnky jogurtu
   • 1 hrnek podmáslí
   • 2 stroužky česneku
   • sůl
   • olej
   • cca 50 g sekaných vlašských ořechů
Recept tarator (studená okurková polévka) připravíme takto:
Do mísy prolisujeme česnek, přidáme olej, sůl a na drobné kostičky nakrájenou okurku. Vlijeme jogurt a podmáslí, promícháme a dáme vychladit do ledničky. Před podáváním posypeme sekanými ořechy.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Tarator (studená okurková polévka) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Maďarská okurková polévka   Okurková krémová polévka s rybou   Okurková krémová polévka s rybou   Okurková polévka   Okurková studená polévka   Staročeská bramboračka (bramborová polévka)  


tarator (studená okurková polévka), recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!