KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. října, pátek, svátek má: Vendelín


Švýcarská roštěná

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept švýcarská roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g roštěnce
   • 120 g oleje
   • 350 g broskvového kompotu
   • 120 g plátkového sýra Ementál
   • sůl
   • pepř
   • směs koření Vegeta
Recept švýcarská roštěná připravíme takto:
Roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, opepříme, osolíme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny uležet. Potom opečeme v horkém oleji z obou stran, přendáme na pekáč, podlijeme olejem z pánvičky, na každou roštěnku poklademe půlku kompotované broskve, překryjeme plátkem sýra, jemně posypeme vegetou a krátce zapečeme v teplé troubě. Podáváme teplé s bramborami nebo hranolky.





švýcarská roštěná, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!