Dnes je 05. prosince, čtvrtek, svátek má: Jitka
Švýcarská roštěnáKategorie: specialityHodnocení receptu:   Na recept švýcarská roštěná potřebujeme tyto suroviny: • 750 g roštěnce • 120 g oleje • 350 g broskvového kompotu • 120 g plátkového sýra Ementál • sůl • pepř • směs koření Vegeta Recept švýcarská roštěná připravíme takto: Roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, opepříme, osolíme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny uležet. Potom opečeme v horkém oleji z obou stran, přendáme na pekáč, podlijeme olejem z pánvičky, na každou roštěnku poklademe půlku kompotované broskve, překryjeme plátkem sýra, jemně posypeme vegetou a krátce zapečeme v teplé troubě. Podáváme teplé s bramborami nebo hranolky.
švýcarská roštěná, recept, speciality Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!