KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. listopadu, pátek, svátek má: Emílie


Švýcarská cibulačka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept švýcarská cibulačka potřebujeme tyto suroviny:

   • 2 větší cibule
   • 1 l horkého vývaru
   • 70 g tvrdého sýra
   • olej
   • sůl
   • bílý pepř
   • muškátový oříšek
Recept švýcarská cibulačka připravíme takto:
Cibuli nasekáme na hrubší kousky a osmahneme na oleji do růžova, přilejeme vývar, osolíme, opepříme, přidáme trošku nastrouhaného muškátového oříšku a povaříme, až je cibule ve vývaru měkká. Při podávání dáme do talíře nastrouháme tvrdý sýr a na něj nalijeme polévku. Podáváme s topinkami.





švýcarská cibulačka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!