![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 15. ledna, pátek, svátek má: Alice ![]() • 2 větší cibule • 1 l horkého vývaru • 70 g tvrdého sýra • olej • sůl • bílý pepř • muškátový oříšek Recept švýcarská cibulačka připravíme takto:
Cibuli nasekáme na hrubší kousky a osmahneme na oleji do růžova, přilejeme vývar, osolíme, opepříme, přidáme trošku nastrouhaného muškátového oříšku a povaříme, až je cibule ve vývaru měkká. Při podávání dáme do talíře nastrouháme tvrdý sýr a na něj nalijeme polévku. Podáváme s topinkami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Švýcarská cibulačka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Babiččina cibulačka Cibulačka s černým pivem Cibulačka s kuřecím masem Cibulačka s toasty Cibulačka s uzeným masem Cibulačka se smetanou Černá cibulačka Francouzská cibulačka Krémová cibulačka s kozím sýrem Krkonošská cibulačka Krkonošská cibulačka s hovězím masem Loštická cibulačka Masopustní cibulačka Rakouská cibulačka Smetanová cibulačka Švýcarská zelná polévka Venkovská cibulačka Zapékaná cibulačka s bílým chlebem švýcarská cibulačka, recept, polévky |
|