KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. října, pátek, svátek má: Vendelín


Šuang-si

Kategorie: speciality, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept šuang-si potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g kuřecího masa
   • 5 žampiónů
   • sůl
   • šálek nakrájeného zelí
   • 1 kapie
   • 2 stroužky česneku
   • trochu pálivé papriky
   • 1 dcl vývaru
   • na zálivku: 2 lžíče desertního vína + 1 lžička sójové omáčky + vegeta + 1 lžička škrobové moučky
Recept šuang-si připravíme takto:
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opečeme dozlatova, smícháme se žampióny, zelím, kápií, plátky česneku, paprikou a ještě chvíli osmahneme. Pak zalijeme vývarem a několik minut dusíme. Mezitím smícháme suroviny na zálivku, přidáme k masu a za stálého míchání chvilku dusíme. Podáváme s rýží nebo těstovinami.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Šuang-si nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Šuang-si II  


šuang-si, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!