KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. října, pátek, svátek má: Vendelín


Šuang-si II

Kategorie: speciality, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept šuang-si potřebujeme tyto suroviny:

   • Hovězí maso (z roštěnky)
   • pórek
   • kapie
   • cibule
   • žampiony
   • sojová omáčka
   • 1 lžička solamylu
   • sůl
   • chilli
   • pepř
   • olej
   • 1 dcl červeného vína
Recept šuang-si připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky a naložíme jej přes noc do směsi ze sojové omáčky, solamylu, trošky pepře, soli a trošky olivového oleje. Druhý den maso dáme na rozpálený olej, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme červené suché víno, nakrájený pórek, červenou kapii, nakrájené žampiony, cibuli nakrájenou na půlkolečka a trochu chilli koření a prohřejeme. Podáváme s dušenou rýží.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Šuang-si II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Šuang-si  


šuang-si ii, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!