KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. října, pátek, svátek má: Vendelín


Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept staročeské vepřové maso na kmíně s pivem potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vepřové krkovičky bez kosti
   • 1 lžíce vepřového sádla
   • 1 cibule
   • sůl
   • 1 lžička kmínu
   • mletý černý pepř
   • 2,5 dcl světlého piva
   • 2 lžíce nastrouhaného chleba
Recept staročeské vepřové maso na kmíně s pivem připravíme takto:
Na sádle zpěníme nadrobno nasekanou cibuli,přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání jej opečeme. Pak osolíme, opepříme, přidáme kmín, podlijeme vodou a dusíme. Šťávu necháme vydusit, pak zasypeme nastrouhaným chlebem, podlijeme pivem a trochou vody a povaříme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Čínské vepřové řízky   Čínský meč z vepřového masa   Galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany   Hovězí maso na kari   Hovězí maso na víně   Japonské vepřové kari   Kančí maso s čokoládovou omáčkou   Krůtí maso s třešněmi a kari rýží   Marocké dušené maso   Maso pěti vůní   Masový dort   Pikantní vepřové kostičky s sherry omáčkou   Pikantní vepřové plátky   Vepřové koleno s jablečným křenem   Vepřové kotlety na bambusu   Vepřové kotlety s cumberlandskou omáčkou   Vepřové maso s cibulí na víně   Vepřové maso smažené se zázvorem   Vepřové medailonky s paprikami   Vepřové plátky v medovém dresingu   Vepřové ragú na pepři  


staročeské vepřové maso na kmíně s pivem, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!