KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. října, čtvrtek, svátek má: Michaela


Srnčí žebírka na smetaně

Kategorie: speciality, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srnčí žebírka na smetaně potřebujeme tyto suroviny:

   • 1,5 kg srnčího hřbetu
   • hořčice
   • olej
   • zakysaná smetana
   • hladká mouka
   • víno
   • citrónová šťáva
Recept srnčí žebírka na smetaně připravíme takto:
Maso nakrájíme na na plátky, odblaníme, naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a opečeme z obou stran na oleji. Pak slijeme tuk, maso zalijeme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a víno a povaříme. Hotové maso vyndáme, šťavu dochutíme citrónovou šťavou, přecedíme a nalijeme na připravené maso.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí žebírka na smetaně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Srnčí džuveč   Srnčí kýta s kuřecími játry   Srnčí na divoko   Srnčí plátky se žampiony   Srnčí po lovecku v pomalém hrnci   Srnčí ragú na rybízové smetaně   Srnčí řízky v pivním těstíčku   Žebírka na čokoládě  


srnčí žebírka na smetaně, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!