![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 21. ledna, čtvrtek, svátek má: Běla ![]() • 600 g srnčí kýty • 200 ml světlého piva • 2 vejce • polohrubá mouka • 50 g strouhaného sýra • sůl • pepř • olej • petrželová nať Recept srnčí řízky v pivním těstíčku připravíme takto:
Nejprve připravíme těstíčko ta, že v pivu rozšleháme vejce, přidáme mouku a sýr, petrželku, ochutíme pepřem a osolíme. Pak z kýty nakrájíme řízky, naklepeme a obalíme v připraveném těstíčku. Rozehřejeme tuk a řízky osmahneme po obou stranách dozlatova. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí řízky v pivním těstíčku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bavorské klobásy v listovém těstíčku Čachtické plněné řízky Čínské vepřové řízky Gratinované telecí řízky Klobásy v listovém těstíčku Mořský vlk v těstíčku Párečky v listovém těstíčku Srnčí džuveč Srnčí kýta s kuřecími játry Srnčí na divoko Srnčí plátky se žampiony Srnčí po lovecku v pomalém hrnci Srnčí ragú na rybízové smetaně Srnčí žebírka na smetaně Zaklepávané hovězí řízky srnčí řízky v pivním těstíčku, recept, speciality |
|