KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Srnčí ragú na rybízové smetaně

Kategorie: speciality, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srnčí ragú na rybízové smetaně potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g srnčího masa z kýty
   • 300 g lišek
   • 50 g rybízového želé
   • 100 ml červeného vína
   • 200 ml hovězího (nebo zvěřinového) vývaru
   • 200 ml šlehačky
   • arašídový olej
   • sůl
   • pepř
   • jemně nasekané koření na zvěřinu (jalovec
   • tymián
   • rozmarýn
   • majoránka)
   • zelená petrželka
Recept srnčí ragú na rybízové smetaně připravíme takto:
Maso opečeme na arašídovém oleji, přidáme rybízové želé, podlijeme červeným vínem, přilijeme vývar a zlehka dusíme. Pak zjemníme kořením a smetanou. Lišky krátce fritujeme v oleji, ochutíme pepřem a petrželkou a přidáme k masu. Podáváme s bramborovou kaší.





srnčí ragú na rybízové smetaně, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!