KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. listopadu, neděle, svátek má: Alžběta


Srnčí polévka

Kategorie: polévky, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srnčí polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g předního srnčího masa
   • 250 g bílých fazolí
   • 2 barevné papriky
   • 2 cibule
   • 2 stroužky česneku
   • 60 g sádla
   • 1 lžíce hladké mouky
   • sůl
   • mletý pepř
Recept srnčí polévka připravíme takto:
Fazole důkladně propláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme alespoň 3 hodiny nabobtnat. Pak je pozvolna uvaříme doměkka ve vodě, ve které byly fazole namočené. Papriky dáme na plech vyložený pečícím papírem a opéčeme 15 minut při teplotě 220°C. Opečené papriky zabalíme do alobalu a necháme je zapařit. Pak je oloupeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Maso nakrájíme na kostičky a zprudka opečeme na sádle. Přidáme cibuli a česnek, promícháme, zasypeme moukou a orestujeme. Pak zalijeme vodou nebo vývarem a vaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme nakrájené papriky a uvařené fazole i s částí vody a dochutíme solí a pepřem.





srnčí polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!