KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. března, pondělí, svátek má: Dita


Srnčí po pytlácku

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srnčí po pytlácku potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g vykoštěného srnčího hřbetu
   • 150 g uzené slaniny
   • 2 cibule
   • 200 ml suchého červeného vína
   • 5-6 větších čerstvých hřibů
   • sůl
   • pepř
   • 5 kuliček jalovce
   • kůra z citronu
   • 4 velké brambory
   • 4 malé kyselé sterilované okurky
Recept srnčí po pytlácku připravíme takto:
Na pánvi vyškvaříme nakrájenou slaninu a na ní opražíme cibuli nakrájenou na plátky. Přidáme osolené a opepřené plátky srnčího masa, jalovec a kousek citrónové kůry a chvíli smažíme. Pak přilijeme víno a dusíme. Až je maso skoro měkké, přidáme očištěné a nakrájené hřiby a oloupané a nakrájené brambory a vaříme doměkka. Pak sundáme z ohně a přidáme okurky nakrájené na malé kostičky.





srnčí po pytlácku, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!