KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. října, pátek, svátek má: Vendelín


Srnčí po lovecku v pomalém hrnci

Kategorie: speciality, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srnčí po lovecku v pomalém hrnci potřebujeme tyto suroviny:

   • 2 kg srnčího zadního masa
   • 360 ml piva
   • 1 sklenice (450 ml) italských papriček peperoncini (bez nálevu)
   • sůl
   • pepř
Recept srnčí po lovecku v pomalém hrnci připravíme takto:
Maso zbavíme tuku a šlach, osolíme a opepříme a dáme do pomalého hrnce. Zalijeme pivem a posypeme paprickami, přikryjeme a vaříme na LOW do měkka (přibližně 8 hodin). Podáváme nejlépe s vařenými brambory.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí po lovecku v pomalém hrnci nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Srnčí džuveč   Srnčí kýta s kuřecími játry   Srnčí na divoko   Srnčí plátky se žampiony   Srnčí ragú na rybízové smetaně   Srnčí řízky v pivním těstíčku   Srnčí žebírka na smetaně  


srnčí po lovecku v pomalém hrnci, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!