KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Srnčí guláš

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srnčí guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g předního srnčího masa s kostí
   • 100 g cibule
   • 75 g margarinu
   • 40 g hladké mouky
   • sůl
   • pepř
   • mletá paprika
   • kmín
   • rajčatový protlak
   • citrónová kůra
   • česnek
Recept srnčí guláš připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na polovině množství tuku dozlatova. Přidáme papriku a nakrájené maso, osolíme, opepříme a na mírném ohni dusíme doměkka. Pak maso vyndáme, šťávu vysmažíme na tuk, zaprášíme moukou a za stálého míchání osnahneme. Potom zalijeme vývarem nebo vodou, rozmícháme, přidáme rajčatový protlak a vaříme asi 30 minut. Pak vmícháme rozetřený česnek. Omáčku přecedíme na maso a ještě povaříme.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

srnčí ragú, hovězí guláš s fazolemi, székelský guláš, srnčí řízky s česnekem, guláš zvěřinový, patisonový guláš, fazolový guláš s masem, cibulkový guláš, bačovský guláš z beraního masa, horňácký guláš



srnčí guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz