KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. února, čtvrtek, svátek má: Svatopluk


Srnčí bifteky

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srnčí bifteky potřebujeme tyto suroviny:

   • 700 g srnčí kýty
   • slanina
   • máslo
   • 200 ml vývaru
   • hladká mouka
   • sůl
   • pepř
   • olej
Recept srnčí bifteky připravíme takto:
Z dobře odleželé kýty nakrájíme přes vlákno řízky silné asi 1 cm, odblaníme, jemně naklepeme, protkneme slaninou, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce hodinu odležet. Těsně před přípravou je osolíme, poprášíme moukou, opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme. Na pánvičku s výpekem přidáme máslo, necháme rozehřát, zalijeme vývarem a povaříme. Pokračujeme ve vaření na mírném ohni, až se připečená šťáva odvaří a šťáva se přiměřeně zahustí. Při podávání pak horkou šťávou přelijeme bifteky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí bifteky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bifteky v pivní marinádě   Bifteky z koňského masa   Čínské kuřecí bifteky   Dušené srnčí maso   Mexické sekané bifteky   Myslivecká roláda ze srnčího masa   Nakládané srnčí plátky   Pikantní srnčí játra   Smažený srnčí řízek s omáčkou Gumberland   Srnčí guláš   Srnčí guláš minutkový   Srnčí guláš se žampiony   Srnčí hřbet se žampiony   Srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou   Srnčí kýta na česneku   Srnčí kýta s červeným vínem   Srnčí na víně se sýrem   Srnčí pečeně   Srnčí perkelt   Srnčí po pytlácku   Srnčí ragú   Srnčí řízky Madeira   Srnčí řízky s česnekem   Šlehané bifteky  


srnčí bifteky, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!