![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 700 g srnčí kýty • slanina • máslo • 200 ml vývaru • hladká mouka • sůl • pepř • olej Recept srnčí bifteky připravíme takto:
Z dobře odleželé kýty nakrájíme přes vlákno řízky silné asi 1 cm, odblaníme, jemně naklepeme, protkneme slaninou, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce hodinu odležet. Těsně před přípravou je osolíme, poprášíme moukou, opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme. Na pánvičku s výpekem přidáme máslo, necháme rozehřát, zalijeme vývarem a povaříme. Pokračujeme ve vaření na mírném ohni, až se připečená šťáva odvaří a šťáva se přiměřeně zahustí. Při podávání pak horkou šťávou přelijeme bifteky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí bifteky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bifteky v pivní marinádě Bifteky z koňského masa Čínské kuřecí bifteky Dušené srnčí maso Mexické sekané bifteky Myslivecká roláda ze srnčího masa Nakládané srnčí plátky Pikantní srnčí játra Smažený srnčí řízek s omáčkou Gumberland Srnčí guláš Srnčí guláš minutkový Srnčí guláš se žampiony Srnčí hřbet se žampiony Srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou Srnčí kýta na česneku Srnčí kýta s červeným vínem Srnčí na víně se sýrem Srnčí pečeně Srnčí perkelt Srnčí po pytlácku Srnčí ragú Srnčí řízky Madeira Srnčí řízky s česnekem Šlehané bifteky srnčí bifteky, recept, hlavní jídla |
|